Pizza & Spaghetti

Pizza & Spaghetti Pizza & Spaghetti

Vandaag een dagje Oosterstreek bij Jan en Mieneke. We hebben er ook meegegeten, pizza & spaghetti. De pizzabodems (ingesmeerd met olijfolie) waren belegd met tomatenpuree, ham, salami, ui, tomaat, rode ui en kaas. Besprenkeld met olijfolie voordat ze de oven in gingen. Op het bord nog verse oregano erover. De spaghetti was een Knorr kruidenpasta voor spaghetti bolognese met blokjes ham. Op je bord nog wat rode ui en tomaat erdoor en geraspte kaas en oregano erover. We hebben weer gesmuld!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel