Pizza & Spaghetti

Pizza & Spaghetti Pizza & Spaghetti
Vandaag een dagje Oosterstreek bij Jan en Mieneke. We hebben er ook meegegeten, pizza & spaghetti. De pizzabodems (ingesmeerd met olijfolie) waren belegd met tomatenpuree, ham, salami, ui, tomaat, rode ui en kaas. Besprenkeld met olijfolie voordat ze de oven in gingen. Op het bord nog verse oregano erover. De spaghetti was een Knorr kruidenpasta voor spaghetti bolognese met blokjes ham. Op je bord nog wat rode ui en tomaat erdoor en geraspte kaas en oregano erover. We hebben weer gesmuld!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat