Pizza & Spaghetti

Pizza & Spaghetti

Pizza & Spaghetti

Pizza & Spaghetti

Vandaag een dagje Oosterstreek bij Jan en Mieneke. We hebben er ook meegegeten, pizza & spaghetti. De pizzabodems (ingesmeerd met olijfolie) waren belegd met tomatenpuree, ham, salami, ui, tomaat, rode ui en kaas. Besprenkeld met olijfolie voordat ze de oven in gingen. Op het bord nog verse oregano erover. De spaghetti was een Knorr kruidenpasta voor spaghetti bolognese met blokjes ham. Op je bord nog wat rode ui en tomaat erdoor en geraspte kaas en oregano erover. We hebben weer gesmuld!

(28 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top