Tortellini met Walnotensaus

Tortellini met Walnotensaus

Ingrediënten: tortellini met kaasvulling, zout, 2 sneetjes brood, 125 ml slagroom, 125 ml melk, 1 teentje knoflook, olie, 50 gram geraspte kaas, peper, salie, 100 gram walnoten,

Kook de tortellini met kaasvulling (of vulling die je zelf lekker vind) gaar in kokend water met wat zout zoals je zelf lekker vindt. Week 2 in stukjes sneetjes brood, zonder korst, in 125 ml slagroom en 125 ml melk. Voeg hieraan toe 1 uitgeperst teentje knoflook, een klein scheutje olie en 50 gram geraspte kaas. Klop dit tot een romige saus. Breng het op smaak met zout en peper en wat salie en voeg 100 gram walnoten toe. Verwarm de saus kort en niet te heet. Als de kaas gesmolten is is de saus gaar. Serveer de saus over de tortellini. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel