Tortellini met Walnotensaus

Tortellini met Walnotensaus
Ingrediënten: tortellini met kaasvulling, zout, 2 sneetjes brood, 125 ml slagroom, 125 ml melk, 1 teentje knoflook, olie, 50 gram geraspte kaas, peper, salie, 100 gram walnoten,

Kook de tortellini met kaasvulling (of vulling die je zelf lekker vind) gaar in kokend water met wat zout zoals je zelf lekker vindt. Week 2 in stukjes sneetjes brood, zonder korst, in 125 ml slagroom en 125 ml melk. Voeg hieraan toe 1 uitgeperst teentje knoflook, een klein scheutje olie en 50 gram geraspte kaas. Klop dit tot een romige saus. Breng het op smaak met zout en peper en wat salie en voeg 100 gram walnoten toe. Verwarm de saus kort en niet te heet. Als de kaas gesmolten is is de saus gaar. Serveer de saus over de tortellini. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat