Farfalle met Champignonsaus

Farfalle met Champignonsaus

Farfalle met Champignonsaus

Ingrediënten: farfalle, 1 ui, 200 gram kastanjechampignons, 35 gram bloem, 250 ml bouillon, 75 ml crème fraiche, 100 gram blokjes ham, citroensap, zout, peper,

Kook de farfalle zoals je normaal lekker vindt. Bak 1 gesnipperde ui in de olie glazig, voeg hieraan toe 200 gram kastanjechampignons en roerbak deze mee tot ze alle vocht hebben opgenomen. Roer er 35 gram bloem door en giet dan beetje bij beetje 250 ml bouillon toe, of zoveel tot je de gewenste dikte saus hebt. Laat het even koken en zet de pan dan op een lager vuur. Roer er nu 75 ml crème fraiche door en smelt dit langzaam, de saus mag niet koken. Als laatste voeg je er nog 100 gram hamblokjes door. Breng de saus op smaak met een scheutje citroensap, zout en peper. Warm het nog kort door en serveer de saus dan met de farfalle. Eet smakelijk.

0
(46 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top