Tortellini met Walnotensaus

Tortellini met Walnotensaus

Tortellini met Walnotensaus

Ingrediƫnten: tortellini met kaasvulling, zout, 2 sneetjes brood, 125 ml slagroom, 125 ml melk, 1 teentje knoflook, olie, 50 gram geraspte kaas, peper, salie, 100 gram walnoten,

Kook de tortellini met kaasvulling (of vulling die je zelf lekker vind) gaar in kokend water met wat zout zoals je zelf lekker vindt. Week 2 in stukjes sneetjes brood, zonder korst, in 125 ml slagroom en 125 ml melk. Voeg hieraan toe 1 uitgeperst teentje knoflook, een klein scheutje olie en 50 gram geraspte kaas. Klop dit tot een romige saus. Breng het op smaak met zout en peper en wat salie en voeg 100 gram walnoten toe. Verwarm de saus kort en niet te heet. Als de kaas gesmolten is is de saus gaar. Serveer de saus over de tortellini. Eet smakelijk!

0
(74 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top