Stokbrood Zweedse Bal

Stokbrood Zweedse Bal

Ingrediënten: Zweedse gehaktballen, 1 stokbrood, mozzarella, tomaat,

Bak in een hete koekenpan een bakje Zweedse ballen van de Albert Heijn tot het rul is. Beleg met het gehakt 2 halve stokbroden. Leg hierop plakjes mozzarella en plakjes tomaat. Bak het stokbrood vervolgens in 10 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden af. Serveer er eventueel sla bij. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel