Spitskool uit de Oven

Spitskool uit de Oven

Spitskool uit de Oven

Ingrediënten: 1 spitskool, 3 bosuien, zout, peper, 200 gram blokjes ham, 4 eetlepels kookroom, 60 gram geraspte kaas,

Bak in hete olie 1 in reepjes gesneden spitskool tot de spitskool geslonken is. Voeg 3 gesneden bosuien toe. Breng het geheel op smaak met zout en peper. Schep de spitkool in een ingevette ovenschaal. Meng er 200 gram blokjes ham door. Doe in schaaltje 4 eetlepels kookroom en roer er 60 gram geraspte kaas door. Schenk dit mengsel over de spitskool. Zet de ovenschaal ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden. Serveer bijvoorbeeld met gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!

0
(236 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

6 thoughts on “Spitskool uit de Oven

  1. Gemaakt vanavond, was heel erg lekker. Ik had geen bosui maar we zijn zelf uien aan het kweken dus hebben daar wat stengels afgeknipt. Ik las op internet dat je die ook kunt eten nooit geweten maar wel logisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top