Pastasalade

pastasalade

Ingrediënten: fusilli, zout, 1 zak gemengde salade, 100 gram reepjes ham, geraspte kaas, 125 gram roma tomaten, geschaafde amandelen, yoghurt dressing,

Kook 3 handjes fusilli in kokend water met wat zout gaar. Giet het af en laat het afkoelen. Doe in een kom een zak gemengde salade. Voeg 100 gram reepje ham, geraspte kaas, 125 gram roma tomaten, geschaafde amandelen en de afgekoelde pasta. Maak af met een yoghurtdressing. Eet smakelijk!


Één reactie op “Pastasalade

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel