Pasta met Paddestoelen, Paprika en Pesto Rosso

Pasta met Paddestoelen, Paprika en Pesto Rosso

Ingredienten: 300 gram gehakt, 2 teentjes knoflook, 1 groene paprika, 125 gram kastanjechampignons, 75 gram oesterzwammen, 75 gram shiitake, tomaat, 1/2 potje Bertolli pesto rosse, basilicum, oregano, pasta,

Roerbak 300 gram gehakt rul met wat tijm, en 2 fijngehakte teentje knoflook Als het gehakt bruin is dan 1 in reepjes gesneden groene paprika toevoegen en goed roerbakken. Daarna 125 gram kastanjechampignons, 75 gram oesterzwammen en een half bakje shiitake er doorheen roeren, en roerbakken tot de paddenstoelen zacht zijn. Daarna 1 tomaat toevoegen. Nu kan ook een snufje oregano en ongeveer een half potje Bertolli pesto rosso erdoor. Als het goed doorgewarmd is af maken met wat basilicum. Uiteraard geserveerd met pasta.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel