Pasta met Paddestoelen, Paprika en Pesto Rosso

Pasta met Paddestoelen, Paprika en Pesto Rosso
Ingredienten: 300 gram gehakt, 2 teentjes knoflook, 1 groene paprika, 125 gram kastanjechampignons, 75 gram oesterzwammen, 75 gram shiitake, tomaat, 1/2 potje Bertolli pesto rosse, basilicum, oregano, pasta,

Roerbak 300 gram gehakt rul met wat tijm, en 2 fijngehakte teentje knoflook Als het gehakt bruin is dan 1 in reepjes gesneden groene paprika toevoegen en goed roerbakken. Daarna 125 gram kastanjechampignons, 75 gram oesterzwammen en een half bakje shiitake er doorheen roeren, en roerbakken tot de paddenstoelen zacht zijn. Daarna 1 tomaat toevoegen. Nu kan ook een snufje oregano en ongeveer een half potje Bertolli pesto rosso erdoor. Als het goed doorgewarmd is af maken met wat basilicum. Uiteraard geserveerd met pasta.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat