Varkensfilet met Paksoi en verschillende Paddestoelen

Varkensfilet met Paksoi en verschillende Paddestoelen

Varkensfilet met Paksoi en verschillende Paddestoelen

Ingrediënten: gemberpoeder, 2 varkensfiletlapjes, 125 gram kastanjechampignoms, 75 gram shiitake, 75 gram oesterzwammen, 150 ml kippenbouillon, 3 eetlepels hoisinsaus, 1 eetlepel maïzena, 1 krop paksoi, rijst,

Verhit olie in een wok met een beetje gemberpoeder. Als de olie heet is doe je er 2 varkensfiletlapjes in reepjes gesneden erbij. Als het vlees bruin is het uit de pan halen. Doe wat nieuwe olie in de pan en bak hierin een half bakje kastanjechampignons, een half bakje shiitake en een half bakje oesterzwammen (alles in plakjes gesneden) Als dit goed geroerbakt is het vlees er weer bij doen en 150 ml kippenbouillon, ongeveer 3 eetlepels hoisinsaus en een eetlepel maïzena. Langzaam de fijngesneden paksoi toevoegen, als de paksoi geslonken is is het gerecht klaar. Lekker met witte & wilde rijst van Lassie. (Klaargemaakt volgens de aanwijzingen op de verpakking)

(73 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

5 thoughts on “Varkensfilet met Paksoi en verschillende Paddestoelen

  1. Meestal kook ik voor een weeshuis volgens mijn vriend, maar we eten er met zn 3-en van en dan hou ik nog wel een kliekje over voor een goede eter, dus voor ongeveer 4 personen!
    (dank je voor het compliment!)

    Anja

  2. Hoisin sauce staat meestal in de buurt van de Conimex producten, zit in een potje met een blauw label. Maar misschien ben ik wel een gelukkige met een appie met een groot assortiment. Misschien zou je in plaats van Hoisin saus Ketjap Manis gebruiken. Maar ik weet niet wel effect dat geeft… Gr. Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top