Pasta met Paddestoelen, Paprika en Pesto Rosso

Pasta met Paddestoelen, Paprika en Pesto Rosso

Pasta met Paddestoelen, Paprika en Pesto Rosso

Ingredienten: 300 gram gehakt, 2 teentjes knoflook, 1 groene paprika, 125 gram kastanjechampignons, 75 gram oesterzwammen, 75 gram shiitake, tomaat, 1/2 potje Bertolli pesto rosse, basilicum, oregano, pasta,

Roerbak 300 gram gehakt rul met wat tijm, en 2 fijngehakte teentje knoflook Als het gehakt bruin is dan 1 in reepjes gesneden groene paprika toevoegen en goed roerbakken. Daarna 125 gram kastanjechampignons, 75 gram oesterzwammen en een half bakje shiitake er doorheen roeren, en roerbakken tot de paddenstoelen zacht zijn. Daarna 1 tomaat toevoegen. Nu kan ook een snufje oregano en ongeveer een half potje Bertolli pesto rosso erdoor. Als het goed doorgewarmd is af maken met wat basilicum. Uiteraard geserveerd met pasta.

0
(72 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top