Bananenbroodjes

Bananenbroodjes
Ingrediënten: 4 bananen, 500 gram broodmix, 2 eetlepels honing,

Pureer 4 bananen. Maak 500 broodmix aan volgens de aanwijzing op de verpakking in plaats van water voeg je de gepureerde bananen toe. Als dit te weinig is leng je de bananenpuree aan met wat water tot je de benodigde hoeveelheid vocht hebt. Schep 2 eetlepels honing bij de mix en kneed het goed door. Kneed het broodmix goed. Als je een goede deegbal hebt laat je dit 30 minuten rijzen op een warme plaats. Maak van het deeg 10 bolletjes en leg dit op een ingevette bakplaat. Bestrijk elk broodje met wat honing. Zet de bakplaat ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat