Bananenbroodjes

Bananenbroodjes

Ingrediënten: 4 bananen, 500 gram broodmix, 2 eetlepels honing,

Pureer 4 bananen. Maak 500 broodmix aan volgens de aanwijzing op de verpakking in plaats van water voeg je de gepureerde bananen toe. Als dit te weinig is leng je de bananenpuree aan met wat water tot je de benodigde hoeveelheid vocht hebt. Schep 2 eetlepels honing bij de mix en kneed het goed door. Kneed het broodmix goed. Als je een goede deegbal hebt laat je dit 30 minuten rijzen op een warme plaats. Maak van het deeg 10 bolletjes en leg dit op een ingevette bakplaat. Bestrijk elk broodje met wat honing. Zet de bakplaat ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel