Bananenbroodjes

Bananenbroodjes

Bananenbroodjes

Ingrediƫnten: 4 bananen, 500 gram broodmix, 2 eetlepels honing,

Pureer 4 bananen. Maak 500 broodmix aan volgens de aanwijzing op de verpakking in plaats van water voeg je de gepureerde bananen toe. Als dit te weinig is leng je de bananenpuree aan met wat water tot je de benodigde hoeveelheid vocht hebt. Schep 2 eetlepels honing bij de mix en kneed het goed door. Kneed het broodmix goed. Als je een goede deegbal hebt laat je dit 30 minuten rijzen op een warme plaats. Maak van het deeg 10 bolletjes en leg dit op een ingevette bakplaat. Bestrijk elk broodje met wat honing. Zet de bakplaat ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden. Eet smakelijk!

0
(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top