Grande Calzone

Grande Calzone

Ingrediënten: 1 pak broodmix, 1 ui, 250 gram champignons, 1 teentje knoflook, 400 gram Italiaanse groenten, 1 blik gepelde tomaat, 1 mozzarella,

Maak een pak broodmix aan volgens de aanwijzing op de verpakking. Rol na het rijzen, maak er 6 bollen van een rol er platte lappen van. Bereid tijdens het rijzen van het broodmix de vulling. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui, 250 gram in plakjes gesneden champignons, 1 fijngehakt teentje knoflook en 400 gram Italiaanse groenten. Voeg 1 blik gepelde tomaten toe. Warm het geheel goed door. Roer er vervolgens 1 in stukjes gesneden bolletjes mozzarella erdoor. Schep het groenten mengsel op het deeg en vouw het deeg goed over de groeten. Leg de ‘bolletjes’ op een ovenplaat en zet de ovenplaat ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel