Grande Calzone

Grande Calzone
Ingrediënten: 1 pak broodmix, 1 ui, 250 gram champignons, 1 teentje knoflook 400 gram Italiaanse groenten, 1 blik gepelde tomaat, 1 mozzarella,

Maak een pak broodmix aan volgens de aanwijzing op de verpakking. Rol na het rijzen, maak er 6 bollen van een rol er platte lappen van. Bereid tijdens het rijzen van het broodmix de vulling. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui, 250 gram in plakjes gesneden champignons, 1 fijngehakt teentje knoflook en 400 gram Italiaanse groenten. Voeg 1 blik gepelde tomaten toe. Warm het geheel goed door. Roer er vervolgens 1 in stukjes gesneden bolletjes mozzarella erdoor. Schep het groenten mengsel op het deeg en vouw het deeg goed over de groeten. Leg de ‘bolletjes’ op een ovenplaat en zet de ovenplaat ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat