Krieltjes met Doperwten, Ontbijtspek en Munt

Krieltjes met Doperwten, Ontbijtspek en Munt

Ingrediënten: 450 gram krieltjes, 1 ui, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 350 gram diepvries doperwten, handjevol munt,

Aantal personen: 3

Kook 450 gram krieltjes ongeveer 8 minuten. Bak 1 gesnipperde ui met 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek op laag vuur tot de ontbijtspek bijna knapperig is. Voeg 300 gram diepvries doperwten toe en bak even mee. Voeg vervolgens de gekookte krieltjes en een handjevol fijngehakte munt toe. Bak mee tot de doperwten helemaal gaar zijn. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel