Simpele Macaroni

Simpele Macaroni

Ingrediënten: macaroni, zout, 2 uien, 1 teentje knoflook, tijm, 150 gram hamblokjes, tomatenketchup, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 2 gesnipperde uien met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui glazig is. Voeg 150 gram hamblokjes toe. Bak tot de uien helemaal zacht zijn. Serveer met de macaroni. Voeg zelf naar smaak tomatenketchup en geraspte kaas toe. Eet smakelijk!


2 reacties op “Simpele Macaroni

  1. Jakkes, nee dan hoef ik het niet meer. Zonde van de macaroni. Ik steek altijd best veel tijd in de saus om het gezond en lekker te maken, tomaten, kruidenmengsels, groenten. Als daar ketchup over gaat is dat soort van heiligschennis. Ketchup svp alleen bij een tosti.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat