Cordon Bleu’s en Piepers in t Pannetje

Cordon Bleu's en Piepers in t Pannetje

Eigenlijk stond er vandaag totaal iets anders op de planning, maar ‘change of plans’, in plaats van Amsterdam ging ik na het werk naar huis. Niet op gerekend natuurlijk dus eerst even langs de slager en groenteboer. Gelukkig zitten zij beide naast het station.

Bij Keurslager Harzevoort koos ik voor cordon bleu’s en bij groenteboer Gijs van de Hoef kocht ik piepers in ‘t pannetje, Hollandse salade en frisse komkommer salade. Michel kookte het geheel dus: heerlijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel