Cordon Bleu’s en Piepers in t Pannetje

Cordon Bleu’s en Piepers in t Pannetje

Cordon Bleu's en Piepers in t Pannetje

Eigenlijk stond er vandaag totaal iets anders op de planning, maar ‘change of plans’, in plaats van Amsterdam ging ik na het werk naar huis. Niet op gerekend natuurlijk dus eerst even langs de slager en groenteboer. Gelukkig zitten zij beide naast het station.

Bij Keurslager Harzevoort koos ik voor cordon bleu’s en bij groenteboer Gijs van de Hoef kocht ik piepers in ’t pannetje, Hollandse salade en frisse komkommer salade. Michel kookte het geheel dus: heerlijk!

0
(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top