Kerstdiner @ Michels Werk

kerstdiner in de maakVandaag hadden we het kerstdiner op Michel’s werk waar traditioneel weer door een aantal personeelsleden werd gekookt voor collega’s, aanhang en kinderen. Het thema was deze keer de Griekse keuken.

Nadat de kinderen poffertjes en pannenkoeken kregen werd het buffet geopend. Op het menu Kippensoep (met veel groenten), broodjes gyros (wat heel gewild was), stifado (Grieks stoofvlees) met rijst erbij, Griekse salade met feta die geen feta mag heten en tzaziki. Het toetje was yoghurt met honing en walnoten.

Het was lekker en bovenal gezellig!

foto: @bitnl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel