Pasar Malam in de Bush van Burgers Zoo

Pasar Malam in de Bush van Burgers Zoo

Saté van Warung Gina

Vandaag zijn we naar de Winter Pasar Malam in Burgers Zoo geweest samen met Michel, Britt en mijn vader. Het park was langer open vanwege de pasar en dat betekende ook speciaal verlichte paden en kijkjes achter de schermen van de Ocean, de stallen van de olifanten en zebra’s. Heel leuk. Natuurlijk hebben we op de pasar ook gegeten.

Indisch Buffet van Bush restaurant

Zo zijn we bij Warung Gina begonnen met kipsaté en later na de rondleidingen etc zijn we naar het bush restaurant. Het hoofd van die keuken is zelf Indische en er was nu ter gelegenheid van de Pasar een Indisch buffet. Je kon dus van alles nemen en dat hebben we ook gedaan. redang, ajam, tempeh, sambal boontjes en bami. Het was leuk en lekker, zeker een grappige ervaring om in de bush van een sateetje te genieten!

0
(94 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top