Kerstdiner @ Michels Werk

Kerstdiner @ Michels Werk

Kerstdiner @ Michels WerkVandaag hadden we het kerstdiner op Michel’s werk waar traditioneel weer door een aantal personeelsleden werd gekookt voor collega’s, aanhang en kinderen. Het thema was deze keer de Griekse keuken.

Nadat de kinderen poffertjes en pannenkoeken kregen werd het buffet geopend. Op het menu Kippensoep (met veel groenten), broodjes gyros (wat heel gewild was), stifado (Grieks stoofvlees) met rijst erbij, Griekse salade met feta die geen feta mag heten en tzaziki. Het toetje was yoghurt met honing en walnoten.

Het was lekker en bovenal gezellig!

foto: @bitnl

0
(20 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top