Char Siu van Cafetaria ‘t Hoekje Veenendaal

Cha Sieuw van Cafetaria 't Hoekje Veenendaal

De zolder vandaag opgeruimd, jeetje wat een werk is dat en nog steeds niet helemaal klaar (wel bijna). Dat werd dus niet koken, moe, rugpijn … opruimkwaaltjes dus. Michel heeft een char siu schotel met nasi gehaald bij het hoekje, altijd lekker!

Cafetaria ‘t Hoekje
Gortstraat 47
3905 BC Veenendaal
Tel: 0318-510946


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel