Kota Radja – Wolvega

Kota Radja – Wolvega

Kota Radja - Wolvega
Na het inchecken bij van der Valk in Wolvega zijn we naar Jan en Mieneke gereden. Daar konden we nu lekker rustig aan allerlei dingen doen. We hoefden toch niet een eind terug naar huis, maar een klein stukje naar het hotel. Zo fijn. We hebben ook bij Jan en Mieneke gegeten. Deze keer werd het weer chinees. Michel en Mieneke hebben dat opgehaald bij Kota Radja.

We hadden in ieder geval weer genoeg op tafel. Naast de nasi en bami hadden we ook nog gon pau kai (kip met cashewnoten), kip kerrie, rendang en saté. Het was in ieder geval voor een weeshuis, er kon nog genoeg in de vriezer. In ieder geval was het weer lekker.

Kota Radja
Van Harenstraat 7
8471 JA Wolvega

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top