Indische Rijsttafel van Jade – Odijk

Indische Rijsttafel van Jade – Odijk

Indische Rijsttafel van Jade - Odijk
Deze keer hebben we met de paasdag eens geen gourmet gedaan. Ik had voorgesteld om de Indische rijsttafel bij Jade in Odijk te halen. Een paar maanden geleden zouden we dit al halen na de afspraak in het ziekenhuis in Utrecht, maar toen werd de afspraak vervroegd en was Jade nog dicht toen we klaar waren. Nu hadden we gewoon de tijd.

Wat hadden we allemaal? Babi pangang speciaal, rundvlees met kerriesaus, rundvlees met rode saus, saté babi, sambal taugé, sperziebonen, sajor (kool), gebraden kip in pikante saus, gado gado, pisang goreng, ananas, gebakken ei, atjar en kroepoek. Daarbij was er keuze uit nasi, bami of witte rijst. Wij kozen bij deze Indische rijsttafel voor nasi. Als extra erbij kozen we nog een bak bami extra. Dan krijg je er nog ouderwets ham en een gebakken eitje op de bak met bami en omdat gebakken banaantjes zo lekker zijn moesten we ook een extra bakje gebakken banaan meenemen. Het was een hele tafel vol weer.

We waren bijtijds naar Jade gegaan, net voor alle drukte. We hadden niet telefonisch besteld, maar gewoon aan de bar. Het was lekker snel klaar. De rijsttafel was weer ouderwets lekker.

Als je eens in de buurt van Odijk bent is het zeker een aanrader om langs Jade te gaan! Let op, je kan er niet pinnen, maar alleen contant of per overboeking betalen.

Chinees Indisch Meeneemcentrum Jade
De Meent 36/A
3984 JK Odijk

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top