Pasta met Asperges en Pancetta in Romige Saus

Pasta met Asperges en Pancetta in Romige Saus

Pasta met Asperges en Pancetta in Romige Saus
Ingrediƫnten: pasta, 100 gram dobbelsteentjes pancetta, 1 potje witte asperges, 3 bosuien, 100 gram MonChou roomkaas, 125 ml kookroom, 1/2 bouillonblokje,

Aantal personen: 2

Kook de pasta in kokend water met wat zout. Bak 100 gram dobbelsteentjes pancetta knapperig. Voeg 1 potje witte asperges (uitgelekt toe) en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Bak kort mee. Zet het vuur iets lager. Voeg 100 gram MonChou roomkaas, 125 ml kookroom en 1/2 verkruimeld bouillonblokje. Laat de roomkaas langzaam smelten. Warm even door. Serveer met de pasta. Eet smakelijk!

(222 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0
Matrix #brutsellog_nl:mtrx.anchel.nl & Fediverse / Activitypub @anja@www.brutsellog.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top