Happy Garden – Doorn

Happy Garden – Doorn

Happy Garden - Doorn
Soms schrik je je een hoedje, en zit je met je vader op de spoedeisende hulp in Utrecht. Gelukkig viel het mee, en waren alle waardes goed. Alleen was het allemaal rond etenstijd. Na het avontuur moesten we nog wat eten. Helaas is de Chinees in Odijk op maandag gesloten, maar de Chinees in Doorn was wel open. Kortom daar hebben we een maandmenu gehaald.

Wat was het maandmenu? Babi pangang, koe lou yuk, tjap tjoy, mini loempia’s, sat√© en nasi (of anders bami of witte rijst). Het afhalen kan bij de Chinees in Doorn zowel buiten als binnen. We hadden niet vooraf besteld, maar het was wel zo klaar. De smaken waren niet te vergelijken met de Chinees in Odijk. Veel vlakker op de een of andere manier. Het was prima, maar niet bijzonder.

Happy Garden
Amersfoortseweg 76
3941 EN Doorn

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top