Pasta met Asperges en Pancetta in Romige Saus

Pasta met Asperges en Pancetta in Romige Saus
Ingrediƫnten: pasta, 100 gram dobbelsteentjes pancetta, 1 potje witte asperges, 3 bosuien, 100 gram MonChou roomkaas, 125 ml kookroom, 1/2 bouillonblokje,

Aantal personen: 2

Kook de pasta in kokend water met wat zout. Bak 100 gram dobbelsteentjes pancetta knapperig. Voeg 1 potje witte asperges (uitgelekt toe) en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Bak kort mee. Zet het vuur iets lager. Voeg 100 gram MonChou roomkaas, 125 ml kookroom en 1/2 verkruimeld bouillonblokje. Laat de roomkaas langzaam smelten. Warm even door. Serveer met de pasta. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat



Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour