Pasta met Asperges en Pancetta in Romige Saus

Pasta met Asperges en Pancetta in Romige Saus

Pasta met Asperges en Pancetta in Romige Saus
Ingrediƫnten: pasta, 100 gram dobbelsteentjes pancetta, 1 potje witte asperges, 3 bosuien, 100 gram MonChou roomkaas, 125 ml kookroom, 1/2 bouillonblokje,

Aantal personen: 2

Kook de pasta in kokend water met wat zout. Bak 100 gram dobbelsteentjes pancetta knapperig. Voeg 1 potje witte asperges (uitgelekt toe) en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Bak kort mee. Zet het vuur iets lager. Voeg 100 gram MonChou roomkaas, 125 ml kookroom en 1/2 verkruimeld bouillonblokje. Laat de roomkaas langzaam smelten. Warm even door. Serveer met de pasta. Eet smakelijk!

0
(232 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top