Pasta met Asperges en Pancetta in Romige Saus

Pasta met Asperges en Pancetta in Romige Saus
Ingrediënten: pasta, 100 gram dobbelsteentjes pancetta, 1 potje witte asperges, 3 bosuien, 100 gram MonChou roomkaas, 125 ml kookroom, 1/2 bouillonblokje,

Aantal personen: 2

Kook de pasta in kokend water met wat zout. Bak 100 gram dobbelsteentjes pancetta knapperig. Voeg 1 potje witte asperges (uitgelekt toe) en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Bak kort mee. Zet het vuur iets lager. Voeg 100 gram MonChou roomkaas, 125 ml kookroom en 1/2 verkruimeld bouillonblokje. Laat de roomkaas langzaam smelten. Warm even door. Serveer met de pasta. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>