Spaghetti Bolognese met Worteltjes en Doperwten

Spaghetti Bolognese met Worteltjes en Doperwten

Spaghetti Bolognese met Worteltjes en Doperwten

Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, 150 gram gehakt, 1 pot worteltjes, 150 gram doperwten (diepvries), scheutje rode wijn, 500 ml gezeefde tomaat, zout, peper, ketjap manis, basilicum,

Aantal personen: 4

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 2 teentjes fijngehakte knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 150 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul. Voeg vervolgens 1 pot worteltjes (uitgelekt) en 150 gram doperwten toe. Bak kort mee. Voeg een scheutje rode wijn toe. Laat de alcohol verdampen. Voeg 500 ml gezeefde tomaat toe. Breng op smaak met zout, peper en een beetje ketjap manis. Voeg op het laatst verse basilicum toe. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

0
(738 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top