L’Escale in Menen

L'Escale in Menen Velouté d'asperge L'Escale in Menen Spaghetti Escalope de Veau au Parmesan

Voordat we weer naar Nederland gingen hebben we samen met Christiaan nog een hapje gegeten. Het werd bij L’Escale, een nieuw restaurant in Menen waar Christiaan nog niet geweest was en er toch nieuwsgierig naar was. We kozen alle drie voor de dagschotel. Dit was een velouté d’Asperge vooraf en daarna spaghetti escalope de veau au Parmesan. Ja, Franse namen, want er werd eigenlijk weinig Nederlands/Vlaams gepraat. Oké Menen ligt tegen de Franse grens, maar het is nog steeds Nederlandstalig dacht ik. In ieder geval vertaald: vooraf een aspergesoepje en spaghetti met kalfschnitzel met een saus van Parmezaanse kaas. Het heeft ons zeker gesmaakt.

L’Escale
Rijselstraat 120
8930 Menen (België)
Tel: (0032)(0)56-512038


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel