L’Escale in Menen

L'Escale in Menen Velouté d'asperge L'Escale in Menen Spaghetti Escalope de Veau au Parmesan
Voordat we weer naar Nederland gingen hebben we samen met Christiaan nog een hapje gegeten. Het werd bij L’Escale, een nieuw restaurant in Menen waar Christiaan nog niet geweest was en er toch nieuwsgierig naar was. We kozen alle drie voor de dagschotel. Dit was een velouté d’Asperge vooraf en daarna spaghetti escalope de veau au Parmesan. Ja, Franse namen, want er werd eigenlijk weinig Nederlands/Vlaams gepraat. Oké Menen ligt tegen de Franse grens, maar het is nog steeds Nederlandstalig dacht ik. In ieder geval vertaald: vooraf een aspergesoepje en spaghetti met kalfschnitzel met een saus van Parmezaanse kaas. Het heeft ons zeker gesmaakt.

L’Escale
Rijselstraat 120
8930 Menen (België)
Tel: (0032)(0)56-512038


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat