Varkensroulade met Friet en Salade

Varkensroulade met Friet en Salade

Varkensroulade met Friet en Salade

Op terugweg naar Nederland in België nog gestopt bij een MacDonalds. In België verkopen ze bij de MacDonalds namelijk ook macarons en die wilden we meenemen voor Britt. Zij trakteerde dat ooit voor ons tijdens een minivakantie in België dus nu is het onze beurt. In ieder geval pal naast de MacDonalds zat een grote DelHaize, daar even boodschappen gedaan voor het avondeten. Het werd een varkensroulade, gehakt omwikkeld met een hele dunne schnitzel, een salade en steakhouse friet.

0
(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top