L’Escale in Menen

L’Escale in Menen

L'Escale in Menen Velouté d'asperge

Voordat we weer naar Nederland gingen hebben we samen met Christiaan nog een hapje gegeten. Het werd bij L’Escale, een nieuw restaurant in Menen waar Christiaan nog niet geweest was en er toch nieuwsgierig naar was. We kozen alle drie voor de dagschotel. Dit was een velouté d’Asperge vooraf en daarna spaghetti escalope de veau au Parmesan. Ja, Franse namen, want er werd eigenlijk weinig Nederlands/Vlaams gepraat. Oké Menen ligt tegen de Franse grens, maar het is nog steeds Nederlandstalig dacht ik. In ieder geval vertaald: vooraf een aspergesoepje

L'Escale in Menen Spaghetti Escalope de Veau au Parmesan

Hoofdgerecht: spaghetti met kalfschnitzel met een saus van Parmezaanse kaas. Het heeft ons zeker gesmaakt.

L’Escale
Rijselstraat 120
8930 Menen (België)

0
(58 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top