Bami en Ajam Pangang van de Keurslager

Bami en Ajam Pangang van de Keurslager

Vandaag had ik geen puf om te koken, drukke dag gehad, hoofdpijn en noem allerlei dingen maar op. Van de dames waarmee ik ‘s ochtends in de trein zit had ik gehoord dat de bami van de slager, die in het winkelcentrum naast het station zit, erg lekker moest zijn. Dat wil ik uiteraard proberen. Bij Keurslager Harzevoort heb ik dan voor ons twee een bak bami en erbij een bakje ajam pangang gehaald. Even in de magnetron en klaar! En inderdaad het was, zoals de dames al hadden verteld, erg lekker!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel