Pizza Cupcakes

Pizza Cupcakes

Pizza Cupcakes

Ingrediënten: 1 blikje croissantdeeg, 1 ui, 250 gram champignons, 1 blik tomaatblokjes, 1 bouillonblokje, salami, geraspte kaas,

Aantal cupcakes: 12

Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet een cupcakevorm in met olie. Verdeel het croissantdeeg over de 12 cupcakevormpjes van de vorm. Zet het even weg. Bak 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 250 gram fijngehakte champignons toe en bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 blik tomaatblokjes met 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Warm even goed door. Laat het geheel vervolgens goed afkoelen. Vul de cupcakevormpjes in met de saus. Verdeel over de cupcakevormjes plakjes salami en geraspte kaas. Zet de cupcakevorm ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Haal de pizza cupcakes voorzichtig uit de vorm, het deeg kan nog zacht zijn door de saus. Eet smakelijk!

0
(88 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

4 thoughts on “Pizza Cupcakes

  1. Ze zien er mooi en lekker uit! Helaas voor mij zijn het een beetje zoutbommetjes…. Maar eens kijken of ik hier een leuke variant op kan verzinnen. Misschien iets met gehakt en dan geen bouillonblokje? Lijkt me zeker het proberen waard!

    1. Misschien kruiden met verse of gedroogde Italiaanse kruiden ipv t bouillonblokje? Ze zijn inderdaad het proberen waard, wat gefröbel in de keuken.

      Groetjes Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top