Kiploempia’s met Lenteschotel van de Poelier

Kiploempia’s met Lenteschotel van de Poelier

Kiploempia's met Lenteschotel van de Poelier
Na het shoppen en de lunch bij Piretti zijn we met ons drieën nog even doorgefietst naar poelier de Munt waar we ook regelmatig komen om nog wat lekkers te halen voor het avondeten. Het werd heel simpel kiploempia’s met een lenteschotel. De lenteschotel is kip met groenten in een zoet-pittige ketjapsaus. De kiploempia’s hebben we even 20 minuten in de Airfryer op 180 graden gedaan. De lenteschotel werd even opgewarmd in een pannetje.

0
(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top