Bami en Ajam Pangang van de Keurslager

Bami en Ajam Pangang van de Keurslager

Bami en Ajam Pangang van de Keurslager

Vandaag had ik geen puf om te koken, drukke dag gehad, hoofdpijn en noem allerlei dingen maar op. Van de dames waarmee ik ‘s ochtends in de trein zit had ik gehoord dat de bami van de slager, die in het winkelcentrum naast het station zit, erg lekker moest zijn. Dat wil ik uiteraard proberen. Bij Keurslager Harzevoort heb ik dan voor ons twee een bak bami en erbij een bakje ajam pangang gehaald. Even in de magnetron en klaar! En inderdaad het was, zoals de dames al hadden verteld, erg lekker!

0
(85 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top