Tosti Bolognese

Tosti Bolognese

Met een restje pastasaus wat ik in de vriezer had heb ik een lekkere tosti bolognese gemaakt. Eigenlijk heel simpel. Witbrood met ham en kaas, dat tussen het tostiapparaat en apart de pastasaus volgens dit recept warm maken. Serveer de tosti met de pastasaus. Simpel en ideaal om een restje pastasaus mee op te maken.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel