Spaghetti met Gehakt, Paprika en Tomatensaus

Spaghetti met Gehakt, Paprika en Tomatensaus

Spaghetti met Gehakt, Paprika en Tomatensaus

Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, 250 gram gehakt, 1 rode paprika, 2 tomaten, 3 bosuien, 500 ml gezeefde tomaat, 2 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis, peper, geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met een beetje zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe en bak het gehakt bruin en rul. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika, 2 in blokjes gesneden tomaten en 3 in ringen gesneden bosuien. Roerbak een paar minuten. Voeg 500 ml gezeefde tomaat, 2 eetlepels chilisaus en 1 eetlepel ketjap manis toe. Laat het geheel 5 minuten zachtjes pruttelen. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de spaghetti en geraspte kaas. Eet smakelijk!

0
(640 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top