De Belevenis in Utrecht

De Belevenis - Utrecht
Vandaag had ik van mijn werk een cursus en daarna een borrel en diner in De Belevenis in Utrecht. De Belevenis is een restaurant in de werfkelders aan de Oudegracht. Er wordt live muziek gespeeld en gezongen door de serveerster. Mijn vooraf was de ossenhaas carpaccio met basilicum vinaigrette, gedroogde panchetta en grana padano. Als hoofdgerecht Weidemeren runderlende met tomatenrisotto, geroosterde aubergine en een sjalottenjus. Het dessert bestond uit een grand buffet. Hiervan heb ik wat kleine dingetjes genomen. De carpaccio was flinterdun gesneden, erg lekker. De runderlende was super mals alleen de tomatenrisotto was niet echt lekker, het was meer een grote klont. De frites die erbij geserveerd werden waren wel weer erg lekker, ouderwetse oma’s frieten. De Belevenis is leuk om eens te beleven, lekker gegeten.

De Beleving
Oudegracht 125 A/D werf
3511 AH Utrecht
Tel: 030-2400099


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat