De Beleving in Utrecht

De Beleving in Utrecht

De Belevenis - Utrecht

Vandaag had ik van mijn werk een cursus en daarna een borrel en diner in De Belevenis in Utrecht. De Belevenis is een restaurant in de werfkelders aan de Oudegracht. Er wordt live muziek gespeeld en gezongen door de serveerster. Mijn vooraf was de ossenhaas carpaccio met basilicum vinaigrette, gedroogde panchetta en grana padano. Als hoofdgerecht Weidemeren runderlende met tomatenrisotto, geroosterde aubergine en een sjalottenjus. Het dessert bestond uit een grand buffet. Hiervan heb ik wat kleine dingetjes genomen. De carpaccio was flinterdun gesneden, erg lekker. De runderlende was super mals alleen de tomatenrisotto was niet echt lekker, het was meer een grote klont. De frites die erbij geserveerd werden waren wel weer erg lekker, ouderwetse oma’s frieten. De Belevenis is leuk om eens te beleven, lekker gegeten.

De Beleving
Oudegracht 125 A/D werf
3511 AH Utrecht

0
(30 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top