High Tea Party

Cupcakes met paars glazuur en topping sandwiches met zalm en rosbief

High Tea etagèreVandaag heeft Britt haar feestje voor haar vriendinnen. Ze wilde een hightea organiseren en ze heeft daarom gisteren en vanochtend een groot deel van haar tijd in de keuken doorgebracht.

Op de linkse foto staan de cupcakes, van muffinmix gemaakt, met een paarse glazuur die we in Duitsland hebben gekocht en cupcakes met topping, van Dr. Oetker. Op de middelste foto de sandwiches en wraps. De bruine sandwiches zijn besmeerd met kruidenkaas, daarop zalm, sla en komkommer. De witte sandwiches met kruidenkaas, rosbief, sla en zalm. De wraps zijn besmeerd met kruidenkaas en belegd met ham, kaas, sla en komkommer. Op de rechtse foto staan verse aardbeien gedoopt in de pure chocolade.

aardbeien met chocolade

Op de high tea etagère, waar er 2 van zijn, zie je op het onderste plateau scones, mini appelflapjes en de cupcakes. Op het middelste plateau brownies (met extra chocolade), mini-saucijzenbroodjes en bananensoesjes van de Albert Heijn en de bovenste plateau met bonbons. Natuurlijk is er ook jam en slagroom bij.

Kortom Britt heeft er veel werk ingestoken, en daar kan ze dan ook dubbel en dwars van genieten met haar vrienden!


3 reacties op “High Tea Party

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel