Simpele Pasta

Simpele Pasta

Simpele Pasta
Vandaag druk bezig geweest in de keuken voor de high-tea die Britt morgen gaat doen met haar vriendinnen vanwege haar verjaardag. Daarna lekker makkelijk gedaan en deze pasta gemaakt. Morgen hopelijk een foto met een flink gevulde high-tea etagère!

Ingrediënten: pasta, zout, 2 uien, 1 teentje knoflook, tijm, 150 gram hamblokjes, tomatenketchup, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de pasta (korte pasta) beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 2 gesnipperde uien met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm in hete boter tot de ui zacht is. Voeg 150 gram hamblokjes toe en bak even mee. Serveer de pasta met het ui-ham mengsel, tomatenketchup en geraspte kaas. Eet smakelijk!

0
(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

3 thoughts on “Simpele Pasta

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top