Subway in Oldenzaal

Subway - OldenzaalNa het kijken van het NK wielrennen voor de dames, waren we onderweg richting Enschede om nog wat te shoppen. Onderweg kwamen we in Oldenzaal een Subway tegen. Het was lang geleden dat we gegeten hebben bij een Subway, dus het was wel weer tijd om een Subwaybroodje te nemen. Zelf nam ik een Chicken Ranch, Michel nam de Kalkoen Melt en Britt de Italian B.M.T. We hebben er menu’s van gemaakt, dus met een drankje en alle drie een double chocolate cookie. Lekkere lunch!

Subway (in Van Gils Department Store)
Kleibultweg 48
7575 BV Oldenzaal
Tel: 0541-850264


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat