Subway in Oldenzaal

Subway - OldenzaalNa het kijken van het NK wielrennen voor de dames, waren we onderweg richting Enschede om nog wat te shoppen. Onderweg kwamen we in Oldenzaal een Subway tegen. Het was lang geleden dat we gegeten hebben bij een Subway, dus het was wel weer tijd om een Subwaybroodje te nemen. Zelf nam ik een Chicken Ranch, Michel nam de Kalkoen Melt en Britt de Italian B.M.T. We hebben er menu’s van gemaakt, dus met een drankje en alle drie een double chocolate cookie. Lekkere lunch!

Subway (in Van Gils Department Store)
Kleibultweg 48
7575 BV Oldenzaal
Tel: 0541-850264


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel