Het Wapen van Delden in Delden

Het Wapen van Delden in Delden

Het Wapen van Delden - Delden

Omdat het gisteren erg lekker was hebben we er vandaag er ook voor gekozen om in ons hotel te blijven eten. Als voorgerecht namen Britt en ik een tomatensoep met room en balletjes en Michel nam de ossenstaartsoep. Het hoofdgerecht was voor Michel en Britt de boerenschnitzel met gebakken champignons en ui, zelf nam ik de runderentrecote met appeltjes en jus. Uiteraard hebben we ook een nagerecht genomen. Dit was voor Britt en Michel de sorbet met vers fruit en zelf heb ik de crème brûlée met een bolletje vanille-ijs genomen. Ook deze keer hebben we weer voortreffelijk gegeten.

Hotel Restaurant Het Wapen van Delden
Langestraat 242
7491 AN Delden

0
(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top