Het Wapen van Delden in Delden

Het Wapen van Delden in Delden

Het Wapen van Delden in Delden

Van het ene hotel naar het andere hotel. We zijn een lang weekend weggeweest richting Twente voor het NK wielrennen dames en heren. Na een lange reis, helemaal van Noordwijkerhout, aangekomen in ons hotel in Delden. Daar hebben we ook lekker gegeten. We namen er alle drie het maandmenu van juni wat deze maand bestond uit een voorgerecht van meloen met serrano ham en runder carpaccio en huisgemaakt notenbrood (echt dat is lekker!), een mixed grill met vier soorten vlees en als nagerecht een aardbeiensoepje met verse aardbeien, vanille-ijs en slagroom. Alles was schoon op, kortom we hebben gesmuld, een aanrader zowel hotel als restaurant.

Hotel Restaurant Het Wapen van Delden
Langestraat 242
7491 AN Delden

0
(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top