Crompouce van Bakkerij Achterberg Veenendaal

Crompouce van Bakkerij Achterberg Veenendaal

Crompouce van Bakkerij Achterberg Veenendaal
Bijna elke bakker heeft ze inmiddels wel de ‘crompouce’, een echte tiktok-hit. Een crompouce is een croissant met gele bakkersroom en roze glazuur. Bij bakker Achterberg zag Michel een bord buiten staan met reclame voor de crompouce. Nou nu we er toch zijn wilden we de crompouce ook meenemen. Bakker Achterberg was van de bakkers in Veenendaal waar ik ze al had gezien de goedkoopste qua prijs voor de crompouce, ik betaalde er 2,50 per stuk voor (en 4+1 gratis).

Is het wat of is het wat Hema zegt ‘waarom iets crom maken wat recht is?’. Ja het is grappig en je kan het makkelijker eten dan een tompouce. Maar kan het de tompouce verslaan? Nee de tompouce is gewoon de tompouce.

Bakkerij Achterberg
Prins Bernhardlaan 46
3901 CC Veenendaal

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top