Hoi Ahn Foodcourt HU – Utrecht

Hoi Ahn Foodcourt HU – Utrecht

Hoi Ahn Foodcourt HU - Utrecht
Vandaag had ik afspraken op mijn werk, dus ik was weer een fysiek op het Utrecht Science Park. Rond lunchtijd was ik bij het foodcourt van de HU op de Padualaan 101. Het was nog net voor 12 uur en er was helemaal geen rij bij Hoi Ahn, een Vietnamees street food stand. Ik koos voor een Bahn Mi of ook wel de Anniepannie genaamd. Op advies van mijn collega de ‘lemongrass beef’. Dat bleek een heel lekker broodje te zijn, soms met een beetje pit van de pepertjes. Kortom een prima verwen-lunch!

Hoi Ahn
Padualaan 101 (gebouw Hogeschool Utrecht)
3584 CH Utrecht

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top