Doperwten met Ui

Doperwten met Ui
Ingrediënten: 1 ui, 1 blikje doperwten, wat boter, gedroogde Italiaanse kruiden,

Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 1 blikje doperwten toe met wat boter. Smoor de doperwten langzaam gaar. Bestrooi als laatste met wat gedroogde Italiaanse kruiden. Wij hebben het gegeten met rostirondjes en een gehakt cordon bleu. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel