Aardappeltjes uit de Oven en Gevulde Schnitzel

Aardappeltjes uit de Oven en Gevulde Schnitzel

Aardappeltjes uit de Oven en Gevulde Schnitzel

Aardappeltjes uit de Oven
Ingrediënten: 400 gram aardappels, 1 sjalotje, aardappelkruiden, olie,

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij 400 gram aardappels in blokjes (niet schillen). Verdeel de aardappelblokjes in een ovenschaal. Verdeel 1 gesnipperd sjalotje over de aardappels. Bestrooi met aardappelkruiden. Meng met een beetje olie. Zet de aardappeltjes ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven.

Gevulde Schnitzel
Ingrediënten: 2 schnitzels, 4 plakjes ontbijtspek, 2 eetlepels appelstroop, 1 chipolataworstje,

Verwarm de oven voor op 200 graden. Plet 2 schnitzels. Leg op elke schnitzel 2 plakjes ontbijtspek. Bestrijk elke schnitzel met 1 eetlepel appelstroop. Haal het vel van 1 chipolataworstje, snij het doormidden en leg het op beide schnitzels. Vouw de schnitzels en prik vast met een cocktailprikker. Leg de gevulde schnitzel in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(155 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top