Pasar Malam Asia Rotterdam

sate de javaanse keuken sate waring agung

kip loempia pangsit goreng ijsje van Martino ijs rhenen

Vandaag zijn we naar de Pasar Malam Asia in Rotterdam geweest. Leuk om eens mee te maken, mijzelf onder andere verwend met een heerlijke stoelmassage en een bijzonder bloemenzeepje. Uiteraard ook lekker gegeten. We hebben eerst saté op van de Javaanse Keuken met geschaafd ijs, ik had de ijs tjelong, lekker! spekkoek choco banaan naturelDaarna saté van Warung Agung en mijn vader nam daar een pisang goreng en als laatste namen we bij een ander kraampje (zonder naam) een kip loempia en Michel pangsit goreng. Uiteraard konden we de pasar malam niet verlaten zonder spekkoek te kopen. We hebben 3 mini spekkoek (banaan, choco en naturel) gekocht bij een klein kraampje met alleen maar spekkoek. Dat wordt deze week dus nog verder smullen! Op de terugweg zijn we langs Martino ijs in Rhenen geweest en daar hebben we nog lekker gesmuld van een ijsje. Ik had de Pim’s koekjes ijs, crocangelo ijs en gemengde noten ijs. Zo lekker daar (en een fijn terras)!


1 reactie op “Pasar Malam Asia Rotterdam

  1. Lekker, voor de Indische (oosterse) keuken kan je me wakker maken, ook al eet ik dan geen vlees/vis. Maar dat is geen probleem, de oosterse keuken doet het ook op vegetarisch gebied erg goed. Ik at vandaag een broodje zoet zure seitan van Toko Sie San in Den Haag. Om te smullen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel