Pasar Malam Asia Rotterdam

sate de javaanse keuken sate waring agung
kip loempia pangsit goreng ijsje van Martino ijs rhenen
Vandaag zijn we naar de Pasar Malam Asia in Rotterdam geweest. Leuk om eens mee te maken, mijzelf onder andere verwend met een heerlijke stoelmassage en een bijzonder bloemenzeepje. Uiteraard ook lekker gegeten. We hebben eerst saté op van de Javaanse Keuken met geschaafd ijs, ik had de ijs tjelong, lekker! spekkoek choco banaan naturelDaarna saté van Warung Agung en mijn vader nam daar een pisang goreng en als laatste namen we bij een ander kraampje (zonder naam) een kip loempia en Michel pangsit goreng. Uiteraard konden we de pasar malam niet verlaten zonder spekkoek te kopen. We hebben 3 mini spekkoek (banaan, choco en naturel) gekocht bij een klein kraampje met alleen maar spekkoek. Dat wordt deze week dus nog verder smullen! Op de terugweg zijn we langs Martino ijs in Rhenen geweest en daar hebben we nog lekker gesmuld van een ijsje. Ik had de Pim’s koekjes ijs, crocangelo ijs en gemengde noten ijs. Zo lekker daar (en een fijn terras)!


1 reactie op “Pasar Malam Asia Rotterdam

  1. Lekker, voor de Indische (oosterse) keuken kan je me wakker maken, ook al eet ik dan geen vlees/vis. Maar dat is geen probleem, de oosterse keuken doet het ook op vegetarisch gebied erg goed. Ik at vandaag een broodje zoet zure seitan van Toko Sie San in Den Haag. Om te smullen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat