Lunchbuffet bij Woudschoten Zeist

Lunchbuffet bij Woudschoten Zeist

Lunchbuffet bij Woudschoten Zeist
Vandaag had ik een trainingsdag van mijn werk, een training over ‘grenzen bewaken’. Ik zag hier als een berg tegenop, helemaal iets wat totaal niet in mijn comfortzone ligt. ’s Ochtends maakten Michel en ik nog de grap ach ja als de lunch maar goed is. Nou dat was het zeker. Er was een ruime keuze, van soep tot belegde (en onbelegde) broodjes, van warme hapjes tot mini desserts. Ik ging voor het warme. Zo had ik een schaaltje vegetarische Thaise curry, een pita broodje pulled pork en een goyza gevuld met vlees. Die laatste heb ik nog een keer gehaald.

Lunchbuffet bij Woudschoten Zeist
Daarna heb ik nog mini-desserts gehaald: brownie, een chocoladesoesje en een kwarktaartje.

Lunchbuffet bij Woudschoten Zeist
Even later gaf iemand aan onze tafel aan dat er nieuwe taartjes waren gebracht. Nou met een paar zijn we nog wat gaan halen. Al dat lekkers hebben we na het lunchen er nog wel afgelopen, want ondanks dat er regen voorspeld was scheen de zon tijdens de lunch nog lekker. Een rondje door de bossen van Zeist rondom Woudschoten was dus fijn.

En was het nu zo’n hele hoge berg die training? Eigenlijk niet. Sommige dingen kan je veel groter en spannender maken dan dat het daadwerkelijk blijkt te zijn.

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum
Woudenbergseweg 54
3707 HX Zeist

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top